NUKO Elektrotechniek

NUKO Elektrotechniek

Wie zijn NUKO Limmen vof

Erno Koppes

Erno Koppes

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.
John Nuyens

John Nuyens

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

DE juiste keuze voor Bedrijfsnetwerken Nieuwbouw Verbouw Renovatie Installaties

Home

NUKO Limmen VOF Nuko Elektrotechniek VOF is het bedrijf bij uitstek in de regio Kennemerland voor aannemers en particulieren wanneer u op zoek bent naar een electricien voor elk type opdracht.

Nuko Limmen VOF, de logische keuze voor al uw elektrotechnische installaties.

Wanneer u van plan bent te gaan verbouwen, renoveren, nieuwbouwen, of wanneer uw (bedrijfs)netwerk aangelegd of geinstalleerd moet worden bent u bij Nuko Limmen VOF aan het juiste adres, geen klus is ons te klein, OF te groot!

NUKO Limmen VOF

Nuko Elektrotechniek VOF het bedrijf bij uitstek in de regio Kennemerland voor aannemers en particulieren wanneer u op zoek bent naar een electricien voor elk type opdracht.

Bedrijfsnetwerken

Bedrijfsnetwerken

Wanneer u op zoek bent naar een partner om u netwerk volledig aan te leggen, van kabels tot wand-contactdozen en internet aansluiting, bent u bij Nuko Elektrotechniek VOF aan het goede adres. Indien gewenst kunnnen wij ook uw netwerk (servers en werkstations) voor u installeren!

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nuko is op veel nieuwbouw locaties te vinden bij veel verschillende aannemers. Of het nu om een volledig nieuwbouw project gaat of een in-house entertainment systeem, Nuko realiseert het voor u!

Verbouw & renovatie

Verbouw & renovatie

Wanneer u uw huis of gaat verbouwen komen er vaak verouderde kabels en elektrische systemen boven water. Vookom problemen in de toekomst, met Nuko kunt u er zeker van zijn dat u huis weer aan de eisen van de moderne tijd en gestelde eisen en normen voldoet! Wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een aanbouw te gaan bouwen of om bijvoorbeeld een nieuwe keuken te installeren, dient u er rekening mee te houden dat er vaak op het gebied van elektra zaken dienen te veranderen, te denken valt aan (zwaardere) groepen in uw meterkast, omleggen van bestaande leidingen en bekabeling en aanleg van extra wandcontactdozen.

Huis- en bedrijfs installaties

Huis- en bedrijfs installaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Diensten
Werk

Contactinformatie

Ons adres is:

Zijakkertje 4

1906 BE Limmen

Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op:

T: Erno Koppes: 06 51500027

T: John Nuijens: 06 54342685

E: info@nukolimmen.nl

Stel uw vraag via ons contact formulier.

Contact